Vlieg&DeMeppers

Nederlandstalige
feestband

Laatste nieuws

view:  full / summary

Geslaagd optreden in Vita Nova

Posted by Marcel Mulder on October 8, 2012 at 2:50 PM Comments comments (0)

Middelstum- Het optreden in Vita Nova in Middelstum, ter gelegenheid van de lichtweek , was er eentje om niet te vergeten! Onze eerste kennismaking met Andre Pronk was zoals te verwachten: lachen, lachen en nog eens lachen. Om 22.00u trapten we de avond af waarna Britt Dekker het podium beklom om haar nummer F*cking Vet te zingen (of was het toch playbacken?). 

In de tussentijd was Andre Pronk gearriveerd. Nadat hij had genoten van onze tweede set was het de beurt aan hemzelf. Met een aantal bekende nummers en zijn nieuwste hit Ik ben niet dik maar zwaar geschapen kreeg hij de zaal goed los. Daarna was het tijd om gezamenlijk op de foto te gaan.

          

Tijdens onze derde set wilde Andre nog wel even een nummertje mee zingen. Toen hij vol enthousiastme het podium op wilde lopen kwam hij echter ten val. Het leek mee te vallen, maar vandaag bleek een wandeling naar de winkel al een zware opgave. Andre, van harte beterschap vanaf hier!

Al met al een zeer geslaagde avond. Groot compliment aan de organisatie en voor alle aanwezigen. Hopelijk tot een volgende keer!!

 

Op het podium met Andre Pronk en Britt Dekker

Posted by Marcel Mulder on September 12, 2012 at 2:40 PM Comments comments (0)

Zaterdag 6 oktober belooft een hylarische avond te worden. Vlieg&DeMeppers treden dan net als vorig jaar op in Vita Nova te Middelstum. Vorig jaar ging het dak er af toen ook Starkoo, Zanger Rinus en DJ Peter acte de precense gaven. Maar het kan nog gekker moeten Mark Willems van Vita Nova  en de overige organisatoren hebben gedacht. Want naast Vlieg&DeMeppers zal niet alleen DJ Peter weer van de partij zijn, maar ook niemand minder dan Andre Pronk. En alsof dat niet genoeg is komt ook Britt Dekker deze avond langs.

Andre Pronk is sinds jaar en dag een van de meeste geliefde zanger/entertainer van Nederland. Ludiek en onnavolgbaar begon zijn carrière bij de X factor eind 2006,met het nummer; wat ben je lelijk van dichtbij.


In navolging van dat succes werd Andre een graag geziende gast in het televisie programma van niemand minder dan Robert Jenssen,en kwam hij bijna wekelijks op de Nederlandse televisie.!! Maar voor Andre begon het artiesten leven toen pas echt!!! De boekingen stroomden binnen,en Andre wist niet wat hem overkwam. Met zijn humoristische optredens,en zijn bijzondere lach,werd al snel de naam;de koning van de lach aan hem gekoppeld. Buiten deze aparte lach,krijgt Andre het keer op keer voor elkaar om met zijn cabaretachtige elementen tijdens zijn optredens volle zalen aan het lachen te krijgen!!

Britt Dekker nam deel aan het RTL 5-datingprogramma Take Me Out. In 2010 werd zij gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar havodiploma.


Het succes van Dekker ging verder toen zij en Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma kregen op RTLXL.nl, genaamd De Zomer van Britt & Ymke. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer bracht zij ook een parodie uit op de zomerhit Loca People van Sak Noel, getiteld F*cking vet. De single haalde de elfde plaats in de Single Top 100. Ook stelde Dekker een eigen dubbelalbum samen met daarop al haar favoriete liedjes: Britt's F*cking Vette Hits.

DJ Peter Zuidhof zal de gehele avond de fijnste feesthits ten gehore laten brengen. In Middelstum en omstreken hoeft Peter niet meer geïntroduceerd worden. Peter staat garant voor feest.


Hopelijk zien we jullie in Vita Nova te Middelstum!!!


Zaterdag weer een feestje!

Posted by Marcel Mulder on October 4, 2011 at 3:20 PM Comments comments (0)

Volg ons nu ook op Twitter!!

Posted by Marcel Mulder on April 15, 2011 at 4:55 PM Comments comments (0)

Volg ons nu ook op Twitter! Wordt follower op

www.twitter.com/VliegMeppers

Gezellig feestje in Ten Boer

Posted by Marcel Mulder on April 10, 2011 at 3:35 PM Comments comments (0)

De sfeer zat er vroeg op de avond al goed in. Vanaf de eerste set was het feest in het Buurhoes. En als we even gingen pauzeren dan wist DJ Johan Claus de mensen op de dansvloer in beweging te houden. Iedereen bedankt voor een gezellige avond. Er staan een aantal foto's in het fotoboek. Wellicht komen daar binnenkort nog een aantal bij. 

Hopelijk tot in Sint Annen, waar we op 30 april op zullen treden!!

Dagblad van het Noorden, 21 maart 2011

Posted by Marcel Mulder on April 1, 2011 at 2:56 AM Comments comments (0)

9 april in Ten Boer

Posted by Marcel Mulder on March 29, 2011 at 4:26 AM Comments comments (0)

Op zaterdag 9 april spelen we in het Buurhoes te Ten Boer. Natuurlijk zullen zij ons beste beentje voor zetten om er weer een groot feest van te maken. We spelen vanaf 22.00uur en iedereen is welkom!!

 

Wat een feest in Bant!!

Posted by Marcel Mulder on March 7, 2011 at 8:35 AM Comments comments (1)

Wat een feest in Bant! Voor het eerst met de band de provincie uit en dat mag best een succes worden genoemd!! Wie dacht dat ze alleen carnaval in het zuiden kunnen vieren komt bedrogen uit! Want in Bant kunnen ze er ook wat van! Inclusief dansmariekes en dweilorkest!!

Het was het lange rijden meer dan waard! Mensen uit Bant, namens de band bedankt voor de gezelligheid!!! Foto's komen snel online!!

 

Henk R.I.P.

Posted by Marcel Mulder on February 7, 2011 at 1:58 PM Comments comments (0)

Vandaag bereikte ook ons het bericht dat Henk Driessen, uitbater van café De Lopsterkroon, is overleden. Wij mochten als band meerdere keren in het café van Henk en Nannie optreden en elke keer was het weer een succes. De laatste keer op Kerstnacht was het weer raak. Wij wensen Nannie, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies.

 

Vlieg&DeMeppers

Dick, Ivan, Joris, Klaas, Marcel en Martin


Rss_feed